Glas vervangen

Home > Glas vervangen

Er zijn allerlei redenen voor het vervangen van glas. Of dat nu is omdat u glasschade hebt of omdat u dubbelglas of hr++ glas wilt voor meer comfort en het besparen van energie.   direct offertes aanvragen

Het zetten van glas is echt vakwerk, het is aan te raden om dit door professionele glaszetbedrijven te laten uitvoeren. Bij glaszetter-vergelijken.nl kunt u alvast gratis en vrijblijvend offertes bij verschillende glaszetbedrijven aanvragen en vergelijken. Of het nu gaat om glasschade, enkelglas, dubbelglas of hr++.

Glasschade
Glasschade kan op verschillende manieren ontstaan, bijvoorbeeld door een bal die tegen het raam komt, een ongeluk of een thermische breuk. Een thermische breuk kan ontstaan door grote temperatuur verschillen. Voor glasschade kunt u ook gratis en vrijblijvend offertes aanvragen bij glaszetter-vergelijken.nl door gebruik te maken van de optie 'Zo spoedig mogelijk' bij de offerte aanvraag.
glas vervangen
Enkel glas vervangen
Tegenwoordig wordt enkel glas voornamelijk toegepast in niet-leefruimtes. Enkel glas kan wel ideaal zijn voor gebruik binnen het huis zoals voor schuifdeuren of interieur. Enkel glas is relatief goedkoop en snel te leveren.

Besparen op energie? 
U kunt er ook voor kiezen om enkel glas te vervangen door dubbel glas met het oog op de energie besparing. Dubbel glas houdt meer warmte vast en zorgt er voor dat er minder warmte van buitenaf naar binnen komt. Met andere woorden, met dubbel glas kunt u beter isoleren en dus meer besparen op energie.

Beoordelingen van andere bezoekers

Nieuw raam plaatsen
"Een bal door het raam is natuurlijk altijd dikke pech. Toch fijn dat het zo snel opgelost is en dat ik ook nog op de kosten heb kunnen besparen door de prijzen snel te vergelijken. "
Toegevoegd: I. van Ginkel uit Den Haag
Waardering: 9/10 Rating starRating starRating starRating starRating half star

Goede service
"Bedankt voor deze service. We hebben de offertes snel binnengekregen en vanuit huis de prijzen kunnen vergelijken. Het glas is ondertussen gezet. Het was een goed bedrijf met aardige mensen."
Toegevoegd: H. Habiby uit Breda
Waardering: 8/10 Rating starRating starRating starRating starRating no star

Veelgestelde vragen

Ik heb met spoed een glaszetternodig. Wat kan ik doen?
U kunt in de voorlaatste stap van de offerte aanvraag de optie 'spoed offerte' aan vinken. De offertes zijn normaal gesproken dezelfde dag nog bij de aanbieder in uw regio.

Wat is het verschil tussen enkel en dubbel glas?
Het grootste verschil is uiteraard het verschil in aantal glasplaten. Het gevolg is dat dubbelglas ook enkelvoudig kapot kan gaan. In dat geval is er dus soms geen spoed met het repareren. Ook houdt een dubbelglas de warmte beter vast, waardoor u zuiniger leeft!


Gratis offerte aanvragen?

Vraag hier makkelijk en snel meerdere gratis offertes aan bij glaszetters in uw buurt.
Binnen enkele dagen ontvangt u daarop de op maat gemaakte offertes in uw mailbox.

Lees meer over deze website en vraag direct gratis vrijblijvende offerte aan door het formulier in te vullen.   direct offertes aanvragen