Dubbel glas plaatsen

Home > Dubbel glas plaatsen

Dubbel glas bestaat uit twee glasplaten. Tussen de glasplaten zit gas of licht, door deze constructie isoleert dubbel glas zonlicht, geluid en warmte. Naast dat dubbel glas beter isoleert, is het tevens veiliger en geluidsarmer, dan enkel glas.   direct offertes aanvragen

Dubbele beglazing biedt u de volgende voordelen:

•    Een lagere energierekening.
•    Verminderde impact op het milieu.    
•    Gereglementeerde temperatuur in je huis.    
•    Verminderde geluidsoverlast.    
•    Verminderde condensatie.

Dubbel glas plaatsendubbel glas vervangen
De leverancier kan de kwaliteit van dubbelglas en hr++ glas alleen garanderen als de op de juiste manier geplaatst wordt. Door het op de juiste manier plaatsen van dubbelglas en hr++ glas komt de kwaliteit het best tot zijn recht. Dubbelglas en hr++ glas kunt u altijd het best laten zetten door een professionele glaszetter. Professionele glaszetters beschikken over de vakmanschap om je glas in goede kwaliteit te plaatsen. Om u een idee te geven hoe lang het plaatsen van dubbel glas duurt, gemiddeld is dit binnen één dag gepaatst.

Ventilatie
Onterecht wordt er gedacht dat dubbel glas niet beslaat, deze gedachte is echter onjuist. Door een slechte ventilatie kan er een hoge luchtvochtigheid binnen in het huis ontstaan. Dit kan worden voorkomen door goed te ventileren.

Door te kiezen voor hr++ glas met ventilatie mogelijkheden zorgt u er voor dat de lucht in het huis niet vochtig blijft, mede door een drogere lucht warmt het huis sneller op. Daardoor hoeft u minder hard te stoken bij kou en dat kan de kosten flink besparen.

Subsidie voor dubbel glas
Door het gebruik van dubbel glas verminderen de stookkosten, dit heeft een positief effect op het milieu. Veel gemeentes en provincies geven extra subsidie voor isolatie zoals dubbel glas. Voor subsidie kunt u het beste bij de gemeente waar u woont informeren of u er voor in aanmerking komt.

Beoordelingen van andere bezoekers

Besparing
"Het plaatsen van dubbel glas scheelt ons aanzienlijk in de stookkosten. We wilden ook besparen op de plaatsing ervan. Het vergelijken van de prijzen heeft ons hier goed bij geholpen."
Toegevoegd: S. de Keijzer uit Alblasserdam
Waardering: 7/10 Rating starRating starRating starRating half starRating no star

Dubbel glas, milieubewust!
"Het plaatsen van dubbel glas in een huis vind ik wel een must tegenwoordig. Ik wil graag milieubewust leven, en dit is een van de stappen die ik daarvoor genomen heb. Goede service trouwens! Zo heb ik snel het juiste adresje gevonden"
Toegevoegd: K. de Boer uit Uddel
Waardering: 9/10 Rating starRating starRating starRating starRating half star

Veelgestelde vragen

Wat is het belangrijkste voordeel van dubbel glas?
Het belangrijkste is dat het uw huis beter kan beschermen tegen invloeden van buitenaf. Qua energiebesparing en comfort levert het echter grote voordelen op. Het houdt de warmte beter vast, er is minder geluid en het levert minder condensatie op.

Mijn buurvrouw en buurman hebben subsidie. Hoe kan ik dat ook krijgen?
U kunt dankzij de lagere stookkosten met dubbel glas, korting in de vorm van subsidie krijgen. U dient daarbij informatie te vergaren bij uw lokale gemeente.

Gratis offerte aanvragen?

Vraag hier makkelijk en snel meerdere gratis offertes aan bij glaszetters in uw buurt.
Binnen enkele dagen ontvangt u daarop de op maat gemaakte offertes in uw mailbox.

Lees meer over deze website en vraag direct gratis vrijblijvende offerte aan door het formulier in te vullen.   direct offertes aanvragen